VirtueMart
Budžets:
Atlikums:

TOP10




Kur rodas rudzu maize?
Skatīt pilna izmēra attēlu


Cena: 10.50 €

Kur rodas rudzu maize?

Autors: Kristīne Jacino
Izdevniecība: Apgāds Zvaigzne ABC
Izdošanas gads: 2022
Valoda: Latviešu
Produkta veids: Cietie vāki
ISBN: 9789934093166
Lapaspušu skaits: 32
Sērija:
Ievadīšanas datums: 04.04.2022

Anotācija:
Sērijas “Profesore Jacino” grāmatā “Kur rodas rudzu maize?” soli pa solim atklāts ceļš, kā no labības lauka līdz mūsu virtuvei nonāk rudzu maize. Lasītājs noskaidros, kā maizes ceptuve tiek pie rudzu miltiem, no kādām izejvielām un kādā veidā top mīkla, kas ir plaucējums un ieraugs, kā tiek veidoti maizes klaipi, kur un kā tos cep, sagriež un iepako, ko iesākt ar tukšo iepakojumu, kā mājās pagatavot maizes grauzdiņus un, pats galvenais, kā maizes ražošanas gaitā noder visjaunākās tehnoloģijas.

Lasītāju apgaismos un izklaidēs profesore Jacino, runcis Bernards un maizes ceptuves eksperti.

Grāmatā iekļauti arī dažādi saistoši uzdevumi.

Noskenējot grāmatā ievietotos kvadrātkodus, iespējams izpildīt pašpārbaudes testu, aplūkot apsveikumu un noskatīties animācijas filmu “Kur rodas rudzu maize?”, kurā darbojas grāmatā iepazītie tēli.

Grāmatas autore Kristīne Jacino ir pārtikas inženierzinātņu doktore ar daudzu gadu darba pieredzi pārtikas ražošanā. Autore ir zīmola “Profesore Jacino” radītāja, izveidojusi uzņēmumu “Engineering for children” un tā ietvaros veido un attīsta daudzveidīgus, interaktīvus un izklaidējošus izglītības projektus bērniem.